Grafisch werk

Sinds 2011 maak ik diverse promotiematerialen en logo's voor ZZP-ers en het kleinbedrijf, culturele instellingen en kunstenaars. 
Variërend van visitekaartjes, briefpapier, flyers en posters/abri's, vouwfolders en programmaboekjes, spandoeken, educatief materiaal tot en met kleding en merchandise, alles kan. Het is ook mogelijk om fotografie en ontwerp te combineren. Bij het maken van drukwerk kan ik advies geven over de keuze voor een drukker en/of het gehele drukproces verzorgen. Ook voor digitaal materiaal ben ik in te schakelen, zoals het maken van webgeschikte afbeeldingen en (digi) adds. Voor het ontwikkelen van websites lever ik alleen klein grafisch werk, maar geen totaalontwerp of programmering. Wel denk ik uiteraard graag met je mee! 

Mijn expertise ligt op het gebied van: Photoshop (fotobewerking), Indesign (DTP en drukwerk opmaak) en Illustrator (logo's en schaalbare afbeeldingen). 

Het liefst werk ik vanuit een helder idee over wat er gemaakt moet worden voor welke doelgroep. Graag bespreek ik samen met mijn klant uitgebreid wat er nodig is, waarbij we een paar schetsen maken en voorbeelden bekijken. Vanuit hier werk ik 2, maximaal 3 ideeën uit tot een conceptvoorbeeld, waarvan 1 als basis zal dienen voor de verdere ontwikkeling van het ontwerp. Planning en tijdsduur in overleg.

Mijn uurtarief is €60,00 ex btw, met een minimum van 30 min. Na een gratis eerste gesprek of kennismaking kijken maken we een overeenkomst en gaan we aan de slag. 
Extra (telefonische) overleguren zijn €40,00 per uur ex reiskosten). Een vast bedrag is bespreekbaar en voor ZZP-ers en kunstenaars met een klein budget is korting mogelijk. Ook is het mogelijk om samen aan een specifiek project te werken (op mijn kantoor samen achter de monitor). 

Mijn klanten voor grafisch werk zijn/waren o.a.:
De Nieuwe Regentes, Chassé Dance Studios, Cultuurvlinder, Wijkberaad Mariahoeve, De Groene Eland, Yogaplek, Boekids, Letterkundig Museum, Optie Z, 4U2Grow, Euritmie Academie/Hogeschool Leiden, Project 11, Automaterialenhandel De Keijzer en meer.

 

Vraag of prijsopgaaf?

Advies nodig? Een leuk idee dat je wilt laten uitwerken? Mail De Schaapjesfabriek voor meer informatie of een prijsopgave. 

Name *
Name