Fotografie Voor ...

iedereen die graag mooie foto's wil! Bij de Schaapjesfabriek ben je welkom voor persoonlijke, intieme, stoere of lekker gekke (groeps)portretten op een interessante (buiten) locatie of in een kleine gezellige studio. Ik ben nu 5 jaar zelfstandig fotograaf en ontwerper en ik streef altijd naar een ontspannen samenwerking, waarbij plezier en persoonlijkheid voorop staan. Het proces is vaak net zo belangrijk als het resultaat, daarom neem ik graag de ruimte en tijd om poses en uitdrukkingen uit te proberen. In overleg bepalen we vooraf samen de sfeer, de omgeving, kleding en de opzet van de fotoshoot. Ik werk zowel met mensen die nog nooit een shoot hebben gedaan, als met beginnende en professionele modellen. Van klassieke portretten voor casting en portfolio's tot familieportretten, reportages van feesten tot en met indrukwekkend artistiek werk. Ook voor verlegen mensen, die het minder makkelijk vinden zich te laten fotograferen, maak ik veel tijd en ruimte om te wennen aan de rol van 'fotomodel'. Mocht je graag eerst even kennismaken, dan is dat mogelijk op afspraak.

Mijn klanten zijn zowel particulieren en ZZP-ers, als organisaties en bedrijven. Ik werk veel met cultuurmakers en kunstenaars, dansers en theatermakers, musici, yoga- en dansstudio's. 

in EEN studioruimte

Voor specifieke projecten is het mogelijk om een professionele fotostudioruimte te huren in omgeving Den Haag. Hier komen extra kosten bij voor de huur.

OP LOCATIE

Ik specialiseer me in persoonlijke en natuurlijke portretten op een speciale locatie of bij mijn klanten thuis. Als je een idee of wens hebt voor een fotoshoot op een specifieke locatie, binnen of buiten, laat het me weten. Fotograferen kan overal: in de natuur, midden in de stad, in een verlaten gebouw, op het strand bij zonsondergang. Een voorwaarde is dat het weer het toelaat en dat de locatie bereikbaar is met het OV of de auto.
Voor foto's van ouders en hun nieuwgeboren babies kom ik graag langs aan huis, op een moment dat je schikt (maar wel overdag, zodat we kunnen fotograferen bij daglicht).

Voor performers

Het vastleggen van (amateur)kunst in sterke opvallende beelden is een van mijn passies. Ben je een danser, theatermaker, musicus of beeldend kunstenaar en heb je een paar goede foto's van je werk, jezelf, je groep/band of je performance nodig? Bel of mail me! Ook in het geval van kleine (en zeer kleine) budgetten kan ik vaak wel iets voor je betekenen in de vorm van een creatieve samenwerking. Ideeën & inspiratie altijd welkom!

Tarieven

Op locatie: 

Uurtarief €60,00 ex btw, ex reistijd buiten Den Haag Centrum.
Reken per 1 uur fotografie altijd minimaal 30 min nabewerking, afhankelijk van de hoeveelheid foto's en de lichtomstandigheden op locatie.

Vast bedrag op projectbasis is bespreekbaar.

Losse fotobewerking (digitaal aanleveren van afbeeldingen via mail) is mogelijk.