ABOUT ME

De Schaapjesfabriek dat ben ik: 
Tessa Veldhorst, 37 jaar, 1m65, weegschaal en dromer, fotograaf en ontwerper geworden vanuit een decennialange passie voor beeld en beeldbewerking. Vanaf 2012 fabriceer en hoed ik officieel mijn schaapjes als zelfstandig ondernemer in Den Haag.
Heb je na het bekijken van mijn portfolio én onderstaande quotes interesse in een fotoshoot, promotiemateriaal of een leuke samenwerking, ga naar de contactpagina en mail me!
 


Vakvrouw Tessa is in staat om de danser in de dans te vangen in beelden die verder lijken te bewegen. Het verhaal van het moment spreekt in haar foto’s op een krachtige en speelse manier. Haar eigen ervaring in beweging en dans maken haar een unieke speler in de fotografie.
— Ilse van Haastrecht, danser en dansdocent
De fotoshoot met Tessa was een bijzonder leuke en inspirerende ervaring. Ze weet als geen ander het moment tussen poses te vangen. En daarmee de spontaniteit en echtheid!
— Lien Cornelisse, zangeres
Fotografe, danseres, grafisch ontwerpster Tessa !!!!! is geweldig
— Margriet Snaterse - Beeldend kunstenaar
Super coole fotoshoot met m’n vriendinnen gehad voor m’n 30ste verjaardag @SkateFever! En het resultaat is Te Gek!! Thanks!!
— Mariëlle Strijbos
Tijdens de voorbespreking voelde Tessa precies (en nog beter dan ik zelf) aan naar wat voor sfeer ik op zoek was; ze had goede en inspirerende ideeën, waardoor ik met veel plezier en vertrouwen uitkeek naar het maken van de foto’s. De shoot was een mooie ervaring, die ik niet snel zal vergeten. Tessa creëert een zeer ontspannen én professionele sfeer, waarin het echt tot een samenwerking komt. Met prachtige en verrassende foto’s als resultaat. De combinatie waanzinnig creatief talent en warme invoelende persoonlijkheid, maken Tessa tot een bijzondere vrouw om mee te werken. Ik kijk nu al uit naar een volgende shoot :-)
— Dhyana Li
Tessa is een gever. Wat ze voor je maakt, zowel haar foto’s als haar ontwerpen, maakt ze met liefde; ze strikt er nog net geen lintje om. Gelukkig heeft haar werk dan ook geen lintje nodig om op te vallen.
— Kitty Veldhuis, dans- en bewegingstherapeut & moeder
Tessa maakt eerst echt contact met het model, waardoor het model echt contact kan maken met de camera. resultaat? Echte foto’s!
In een ontspannen sfeer klikt Tessa er onverwachts op los... zo heeft ze mooie foto’s van mij gemaakt! Ik vond het lastig om model te staan, maar Tessa heeft me van gespannen naar losjes gekneed met praatjes en onverwachte trucjes. Heel mooi!
— Arnold Baldé, cabaretier & docent capoeira
Een fotografiesessie met Tessa is vakkundig, inspirerend en geeft plezier. Ze maakt dat je ontspannen bent en jezelf mooi en sexy voelt.
— Kristal Dijkstra, videograaf & danser
Een fotosessie met Tessa is een feestje op zich. Zelfs mensen, die absoluut niet graag op de foto willen (o.a. ik dus :-) ) gaan er graag voor staan (of zitten), mede door de ontspannen – en in ons geval zeer vrolijke sfeer. We hebben niet alleen een topavond gehad, maar met haar foto’s heeft ze ook precies gevangen wie wij zijn en wat we willen uitdragen. Superleuk !!
— Ingrid Murphy, Sound Waves - barbershop koor uit Hellevoetsluis
Tessa heeft voor mij mijn logo, naamkaartjes ontworpen en heeft me ook geholpen met ideeën voor mijn website. Iedere keer als ik met haar ga samenzitten, gebeuren en ontstaan er mooie dingen. Zij maakt wat ik wil helder en brengt me iedere keer dichter bij het ontwerp dat ik echt wil en zo uiteindelijk ook een stap dichter bij mezelf.
— Fanny Spruytte, 4U2Grow coaching & training
Hoewel ik geen fan ben van fotoshoots, wilde ik graag laten vastleggen hoe bijzonder en hoe gelukkig de eerste dagen met ons net geboren babietje waren. Dankzij Tessa was alles zo ontspannen dat het uiteindelijk heel fijn was, en we nu ook prachtige foto’s hebben van die ongelooflijke eerste tijd. We konden de foto’s bovendien gebruiken voor het geboortekaartje (dat Tessa ook voor ons ontworpen heeft), en we hebben na een jaar weer prachtige foto’s door Tessa laten maken van de eerste stapjes.
— Lisa Bakels & Vincent van Haaren
Tessa is heel natuurlijk in de omgang, ze kan op een ontspannen manier een leuke sfeer neerzetten, wat de basis is voor mooie ontspannen foto’s. Ook kinderen voelen dit! Wij hebben in het eerste levensjaar van onze zoon door Tessa prachtige foto’s laten maken, een cadeautje voor onszelf en voor onze zoon voor later.
— Marjolein & Ruud